Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"
вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович
Відділення ресторанного та туристичного бізнесу
ПРОТОКОЛ №4 стипендіальної комісії ресторанного та туристичного бізнесу від “11” січня 2022 р
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
ПРОТОКОЛ №2 стипендіальної комісії відділення ресторанного та туристичного бізнесу від “04” січня 2022 р
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Форми підсумкового контролю відділення РТБ
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Протокол стипендіальний відділення РТБ
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Розклад літньої екзаменаційної сесії відділення ресторанного та туристичного бізнесу
Підзаголовок Список Список Галерея
Розклад проведення Комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом спеціальностей 181 "Харчові технології" та 242 "Туризм"
Підзаголовок Список Список Галерея
Протокол №2 стипендіальної комісії денної форми начання відділення ресторанного та туристичного бізнесу від 03.09.2020
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
ПРОТОКОЛ № 5 стипендіальної комісії відділення ресторанного та туристичного бізнесу від «03» липня 2020 р. к
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Розклад проведення Комплексного кваліфікаційного екзамену, розклад консультацій для груп РО-4 та ЗВХП-5с
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Літня екзаменаційна сесія груп ВХП-10,ВХП-11
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Літня екзаменаційна сесія груп ТО-5, РО-5
Основний текст абзацу. Основний текст абзацу. Підзаголовок Список Список Галерея
Протокол № 1
стипендіальної комісії відділення ресторанного та туристичного бізнесу від “09”січня 2020 року
ПРОТОКОЛ №1
стипендіальної комісії відділення ресторанного та туристичного бізнесу від “03” липня 2019 р
Форми підсумкового контролю на І семестр 2019/2020 н.р
Відділення ресторанного та туристичного бізнесу
© 2016, 2025, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.