Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72   73   74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

Освітньо-інформаційний хаб. 22 жовтня 2020 року було проведено відкрите заняття гуртка з програмування у формі інформаційного хабу. В рамках заходу студенти мали можливість почути інформацію з приводу правильного вибору професії та умов вступу до ДУ "Житомирська політехніка" від к.е.н. Свінцицької О.М. Отримали корисні поради по створенню фотографії від викладача ЖДУ імені Івана Франка, к.п.н. Горобця С.М. Також при – далі...

«Microsoft Word – інструменти і лайфхаки». В рамках тижня циклової комісії інформаційно-математичних дисциплін було проведено тренінг для викладачів з метою підвищення комп'ютерної грамотності. Викладачі циклової комісії запланували провести низку тренінгів, а розпочали з офісних програм, а саме - MS Word. Учасники тренінгу розглянули основні технічні можливості функціонування програми, які дають можливість покращит – далі...

Відкрите практичне заняття. 21.10.20 року викладачем інформаційних дисциплін Мовчан І.В. було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни "Інтернет-технології в інформаційній діяльності" зі студентами третього курсу, що навчаються за освітньою програмою "Інформаційна діяльність підприємства". У ході заняття студенти систематизували набуті знання з дисципліни, покращили вміння використовувати хмарні технології – далі...

«BEST COOK ЖТЕК КНТЕУ-2020». 20 жовтня 2020 року з нагоди Всесвітнього Дня Кухаря і Кулінара в нашому коледжі відбувся другий етап кулінарного конкурсу ресторанних технологій серед студенів спеціальності «Харчові технології». За титул кращого кухаря змагалися 3 фіналісти відбіркового етапу конкурсу, в якому брали участь 16 учасників. Конкурсанти продемонстрували технологічний процес приго – далі...

ЩЕ ОДНА ПЕРЕМОГА. Вітаємо команду кухарів «Житичі» ЖТЕК КНТЕУ з перемогою у VI Міжнародному етнофестивалі кулінарного мистецтва в номінації «Креативність в приготуванні страви», який відбувся в м. Луцьк і проводився в он-лайн режимі. До складу команди входили студенти-технологи: Можаровський Дмитро (гр. ВХП-12), Фасоля Анна (гр. ВХП-10), Янович Владислав (гр.ВХП-10) та Смокорівський Євген (гр.ВХП-10) які отримали ві – далі...

ПАРТНЕРСТВО ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ. В рамках проведення практичного заняття з дисципліни «Технологія виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності» під керівництвом викладача Блажиєвської Н.М. було організовано екскурсію на підприємство ресторанного господарства «BBQ Pub Плезентвіль». Під час екскурсії студенти групи ВХП-8 мали можливість поглибити свої знання та удосконалити практичні на – далі...

"Мої перші вибори". Члени Юридичної клініки напередодні місцевих виборів провели лекцію для студентів групи ВХП-8. В межах зустрічі вони ознайомили майбутніх виборців з особливостями виборчого процесу в Україні та процедурою реалізації активного виборчого права. Було зроблено акцент саме на виборах до органів місцевого самоврядування – далі...

Відкрите заняття гуртка «Наука і життя». 19.10.2020 року викладачами фізики Мудрою Д.С. та математики Мажидовою З.О. було проведене відкрите заняття з теми «13 зодіакальних сузір’їв» для студентів І-ІІ курсів, які є учасниками гуртка «Наука і життя». Під час заходу студенти виступали з повідомленнями та презентаціями про походження, міфи зодіакальних сузір’їв та їх розташуванні на зоряному небі. На завершення занятт – далі...

Молодіжний форум «Голос молоді в міжнародному діалозі». З 15 по 17 жовтня проходив І . Організаторами якого були Житомирський державний університет імені Івана Франка, ГО «Студентський польський клуб» та Житомирська міська рада. Проєкт реалізовувався за підтримки Канцелярії Голови Ради міністрів РП у межах державної підтримки Полонії та поляків за кордоном у спів – далі...

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ. 13 жовтня, напередодні Дня захисника України та величного храмового свята Покрови Пресвятої Богородиці, у коледжі відбулися заходи з нагоди славних свят, які розпочалися покладанням квітів до меморіальної дошки Олега Черниша - борця за єдність і незалежність України. Для учасників святкового дійства було організовано виставку "Козацтво в мистецтві", студентами груп МД-5, ІДП-6 та ВХП – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72   73   74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.