Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІДВІДУВАННЯ ВИСТАВКИ ТВОРЧИХ РОБІТ, ПРИСВЯЧЕНОЇ ДНЮ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ, У ЖОУНБ ІМ. О. ОЛЬЖИЧА

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у молоді студенти групи П-14 разом із куратором к. і. н. Панченко В.С. відвідали виставку світлин Дмитра Гапчинського «Кедь ми прийшла карта», а також виставку живописних робіт знаного житомирського художника Юрія Камишного. Митці у творчій манері відобразили будні наших захисників на війні: побутові, бойові та героїчні сторінки їх життя, художніми засобами засудили війну та кровопролиття, донесли до відвідувачів вартісність людського життя та миру на Землі. Захід сприяв національно-патріотичному та морально-етичному вихованню молодого покоління, а також мав просвітницьке спрямування.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.