Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Шановні абітурієнти та батьки майбутніх студентів ВСП «Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ»!

Вступ до освітнього закладу – це важлива подія у житті кожного абітурієнта, який ще на один крок наближається до самостійного дорослого життя. Ця подія кардинально змінює все, до чого роками звикав. Тому дуже важливо обрати саме той освітній заклад, в якому всі мрії та прагнення щодо майбутнього місця роботи можуть стати реальністю.

Обираючи освітній заклад, майбутні студенти та їх батьки, перш за все, зважають на престижність закладу освіти та якість навчання. Але не менш важливу роль відіграють викладачі і керівництво, оскільки їхній професіоналізм є своєрідною ознакою визнання освітнього закладу.

Шановні старшокласники, абітурієнти-2024, батьки!

Настала весна, а значить наближається день відповідального вибору – вибору закладу освіти, професії, майбутнього. Ми розуміємо ваше хвилювання у прагненні не помилитися. Ви розглядаєте чимало аргументів, маєте безліч запитань.

Для того, щоб допомогти вам розібратися із особливостями вступу у 2024 році, перетворити усі ваші знаки “?” на знаки “!”, запрошуємо долучитися до нашої онлайн-зустрічі 20 квітня 2024 року об 11:00 за покликанням meet.google.com/cxr-kwuz-rxs або прийти особисто до ВСП «Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ» на День Відкритих Дверей, який відбудеться 20 квітня 2024 року о 12:00.

Переконаний, що саме на нашому офіційному сайті http://www.ztec.com.ua Ви знайдете багато корисної інформації, яка допоможе у пошуку відповідей на питання, які вас цікавлять щодо діяльності нашого закладу освіти.

Шановні випускники – 2024!

Якщо ви патріоти нашої області, оберете ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», який вже давно став упізнаваним брендом. Він славиться своєю 117-річною історією, академічними традиціями, відомими випускниками, добре знаними не лише в нашій державі, але й за її межами. Саме наші випускники студенти сьогодні докладають максимум зусиль заради побудови європейського майбутнього України. Бо наш край – це перлина Полісся, а ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» – лідер ЗФПО Житомирської області. ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» – це форпост ЗФПО Поліського регіону, це – висота, це – моноліт, це – заспівувач ЗФПО та кузня кадрів нашого регіону.

Якщо у тебе жага до знань та науки – тобі у ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»; якщо ти хочеш європейської освіти та практики за кордоном – твоя дорога до ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»; якщо ти маєш таланти, захоплення і спортивно загартований – тобі неодмінно треба йти у ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»; якщо ти хочеш отримати якісну офлайн освіту, незважаючи на воєнний стан та інші виклики сьогодення, – обов’язково підкорюй ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»!

Сміливіше, абітурієнте! Саме у ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» тебе зорієнтують на життєвих перелогах. Коли не знаєш, що взагалі робити у житті – обери й навчайся у ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ». Не запізнись, не пропусти свій заклад фахової перед вищої освіти, бо краще ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» може бути тільки ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»!

ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» міцно й надійно утримує заслужене звання провідного освітнього, наукового й культурного центру Поліського регіону, демонструючи при цьому активний розвиток у своїй плідній і надзвичайно важливій діяльності.

У колективу коледжу безліч досягнень, напрацювань і перемог. І ми цим пишаємося, адже завдяки невтомній праці наш ЗФПО має змогу запропонувати вам можливість отримати сучасні якісні знання! Сьогодні, коли у вітчизняній освітній галузі відбуваються кардинальні зміни, наш освітній заклад оперативно відповідає на всі виклики часу й готує фахівців нової генерації, враховуючи вимоги сучасного ринку праці.

ВСП «Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ» здійснює підготовку за 18 освітньо-професійними програмами:

Право;

Маркетингова діяльність;

Товарознавство та комерційна діяльність;

Товарознавство в митній справі;

Товарознавство та комерційна логістика;

Виробництво харчової продукції;

Готельно-ресторанна справа;

Туристичне обслуговування;

Економіка та правове забезпечення бізнесу;

Оціночна діяльність;

Фінанси і кредит;

Менеджмент;

Фізична культура і спорт;

Технологія та організація ресторанного та туристичного бізнесу;

Інтернет-технології в туризмі;

Інформаційна діяльність підприємства;

Інформаційні системи безпеки;

Інформаційні системи та технології.

ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» пропонує студентам широкомасштабну базу для проходження навчальних, ознайомлювальних і виробничих практик, що сприяє не лише оволодінню необхідними практичними навичками, але й у пошуку першого робочого місця. Так, у минулому навчальному році було підписано 83 договори на проходження практики з наступними підприємствами: Райффайзен Банк Аваль, Ощадбанк, Газбанк, мережа ресторанів «Salad», ГРК «Чудодієво», мережа готелів Reikartz, Головне територіальне управління юстиції у Житомирській області, Житомирський районний суд, ТОВ ТК «Полісся Продукт», ТОВ «Сільпо» та інші. Студенти коледжу мають змогу проходити практику за кордоном – Болгарія, Туреччина, Італія.

Освітній заклад докладає чимало зусиль, аби створити всі необхідні умови для найвдалішого проєктування життєвого старту: побудови кар’єри й успішного пошуку себе як професіонала. Зокрема, в ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» важливим напрямом роботи є розвиток студентської науки.

Наші переваги:

наявність фінансування підготовки фахівців, що здійснюється за рахунок коштів

державного бюджету України (безкоштовне навчання);

наявність підготовчих курсів до вступу в коледж;

наявність гуртожитку у центрі міста;

можливість проходження практики за кордоном та ін.

Успішне закінчення коледжу гарантує:

високий рівень фахівця;

сприяння працевлаштуванню;

можливість продовжити навчання за спорідненою спеціальністю в вишах України за

скороченим терміном навчання.м

Умови вступу:

Для вступу за кошти держаного або місцевого бюджету вступники складають індивідуальну усну співбесіду або творчий конкурс, який проводять в один етап, та подають мотиваційний лист.

Для вступників, які претендують на навчання тільки за контрактом, достатньо подати необхідні документи та мотиваційний лист.

Для отримання вичерпної інформації про вступну кампанію, переходьте за покликанням на сайт приймальної комісії коледжу https://irademudyk.wixsite.com/pk-ztefc

«Бути чи не бути?» вагався шекспірівський Гамлет. «Бути чи не бути студентом «підготовчих курсів»? запитують і себе, і батьків абітурієнти, які планують вступати до коледжу та здобувати вищу освіту. Однозначно БУТИ!

ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» запрошує учнів 9 (10,11) класів на 2 -х місячні курси поглибленого вивчення: української мови; математики.

Час проведення занять: кожна субота та неділя.

Плата за навчання на курсах становить 1200 грн.за один предмет (менше 29 грн. за одну академічну годину).

Запис на курси проводиться щоденно з 9 до 17 години (крім вихідних) або за посиланням: https://forms.gle/EN9HT1UadaQVnvbD8

Початок занять: математика - з 11 лютого 2024 року по неділях; українська мова - з 16 березня 2024 року по суботах (подальше навчання - по мірі комплектації груп).

За детальною інформацією звертатися з 9.00 до 17.00 за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 101, каб. №14 або за телефонами (097) 65-25-516, (098) 79-65-739.

Переваги підготовчих курсів у ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ»:

1. Професійні викладачі, які мають багаторічний досвід роботи.

2. Одночасна підготовка до вступних випробувань і до державної підсумкової атестації, що проводиться у школі по закінченню 9 класу.

3. Зручний час навчання, заняття два рази на тиждень у вихідні дні.

4. Обґрунтована низька вартість навчання.

Успішна адаптація до умов навчання у коледжі та зважений вибір майбутньої спеціальності.

Запрошуємо Вас стати важливою частинкою великого дружного колективу та разом з нами насолоджуватися цікавим, насиченим студентським життям.

Переконаний, що всі Ви свідомо обиратимете майбутній фах, а в отриманні якісної теоретичної бази й здобутті необхідних для подальшої успішної роботи практичних навичок вам допоможе лідер ЗФПО Житомирської області – ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Впевнений, вже незабаром Ви неодмінно станете студентами нашого освітнього закладу, а згодом поповните лави найкращих випускників нашого коледжу, якими ми щиро пишаємося! Із 2019 року ми вимушені були адаптуватися до навчання в умовах карантину, а з 24 лютого 2022 року змушені організувати навчання для понад 1000 здобувачів освіти в умовах війни.

Незважаючи на складний час для України, ми готові навчати Вас і маємо для цього всі можливості!

Наша адреса: м. Житомир, вул. Чуднівська, 101.

Наші контакти: (0412)24-25-33, (0412)24-25-34, +38(096)8621672 (Viber, Telegram), +38(097)6075436, +38(097)5718875, (0412)24-25-39.

Електронна пошта: vsp.ztefk@gmail.com

Сайт: http://ztec.com.ua.

З повагою

директор коледжу Григорій ГУБАРЄВ


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.