Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


💚💛🐣Великодній майстер-клас/ Ukrainian Easter Egg Workshop "Pysanka Art"🐣

📌Наближається одне з найсвітліших свят, на яке чекають і дорослі, і діти. Великдень, Світле Воскресіння Христове - свято відродження та надії.

Напередодні Великодня прийнято розписувати писанки та обмінюватися ними.

✏Викладачі іноземної мови Поліщук А.В. та Черниш А.В. організували та провели позакласний захід "Pysanka Art", який сприяв розширенню світогляду студентів та розвитку пізнавального інтересу. Двомовність заходу (англійською та українською мовами), комбінація інформативної частини та веселих завдань дозволили чудово та з користю провести час разом.

📚 Відродити та стилізувати давні українські традиції допомогла запрошена гостя - Тетяна Рудзінська, головний бібліотекар відділу гуманітарних видань Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича.

👍Окрім опанування нової техніки створення Easter 🥚, усі учасники відчули магію та енергію, якої заряджена кожна писанка, яка є не лише елементом нашого святкового декору, а й символом наших надій та головної мрії - ПЕРЕМОГИ України!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.