Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Традіційні зустрічі з випускниками коледжу

У квітні 2024 року в коледж завітала Валентина СОЛОГУБ – одна з найкращих випускниць нашого освітнього закладу. Навчалась за спеціальністю «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійна програма «Інформаційна діяльність підприємства». Після успішного складання НМТ вступила на бюджетну форму навчання ІІ курсу Державного торговельно-економічного університету на спеціальність 125 «Кібербезпека та захист інформації». Це напрямок, який пов`язаний із розробкою, реалізацією, впровадженням та управлінням комплексними програмно-технічними системами захисту інформації в установі (компанії, підприємстві).«Знання, які я здобула під час навчання в коледжі, мені надзвичайно допомогли при вступі до університету. Висококваліфіковані викладачі навчального закладу зробили неоціненний вклад в моє майбутнє, за що дуже вдячна», - відзначила Валентина. Здобувачі освітніх послуг ставили питання та отримали вичерпні відповіді щодо умов вступу та навчання в Державному торгівельно- економічному університеті, що допоможе їм зробити свідомий вибір для подальшого навчання. Такі зустрічі надають студентам можливість ознайомитися з перспективами обраної професії, дізнатися про можливості розвитку на ринку праці та зрозуміти, як будувати свою кар'єру в майбутньому. І, звісно,отримання цінних відгуків від випускників може допомогти у покращенні навчальних програм та забезпеченні їх актуальності.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.