Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Всеукраїнська науково-практична конференція "Мовно-літературознавчий контекст у сучасному освітньому просторі"

16 квітня 2024 року на базі коледжу в змішаному форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція "Мовно-літературознавчий контекст у сучасному освітньому просторі". Організаторами заходу виступила ЦК сучасних європейських мов та літератур ВСП "ЖТЕФК ДТЕУ".

Участь у роботі конференції взяли понад 150 учасників з усіх регіонів України – педагогічні працівники, здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти, аспіранти, науково-педагогічні працівники закладів освіти різних рівнів акредитації та працівники КЗ “Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича”.

З вітальними словами до учасників звернулися директор коледжу Григорій ГУБАРЄВ та заступник директора з навчальної роботи Світлана КОНДРАТЮК.

Програма конференції була щільною і насиченою, спікери висвітлили актуальні питання створення сучасного освітнього простору в закладах освіти, поділилися досвідом впровадження інноваційних технологій під час вивчення української мови та літератури, іноземних мов та проведення краєзнавчої роботи бібліотеками в умовах сьогодення.

Чудовим продовженням пленарного засідання стала дискусійна панель, на якій учасники мали можливість подискутувати за тематиками доповідей.

Дякуємо усім учасникам конференції за продуктивну роботу, за цікаві наукові розвідки. Бажаємо Вам здоров’я, натхнення, невичерпної енергії та подальшої плідної праці!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.