Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Віртуальна екскурсія до Музею грошей Національного банку України

В рамках Global Money Week 2024 студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка та правове забезпечення бізнесу» та «Оціночна діяльність» долучилися до спеціально організованого віртуального туру Музеєм грошей Національного банку України на базі Державного університету «Житомирська політехніка». Експозиція музею розповідає про грошовий обіг на українських землях із давніх часів до сьогодення. Співробітник Музею грошей НБУ ознайомив студентів з історією грошових знаків, а також допоміг оглянути експонати з усіх сторін за допомогою 3D ефекту. Загалом у віртуальному турі представлено більше 180 експонатів.

Екскурсія організована з метою всебічного розвитку студентського потенціалу, адже невід’ємною складовою формування високої фінансової культури майбутніх спеціалістів фінансового ринку є обізнаність про історію національної грошової одиниці – гривні, яка є історично обґрунтованою та самостійною грошовою одиницею незалежної України.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.