Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Global money week 2024

Інтерактив, фінансові ігри, лекція від провідного експерта Музею грошей Національного банку України - так стартував Global money week 2024 у ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ». Протягом тижня, з 18 по 24 березня, студенти мали змогу долучатися до зустрічей з провідними експертами фінансового ринку, вебінарів, кар'єрного консультування та різнопланових активностей, що сприяли підвищенню рівня фінансової грамотності.

Зокрема, 20.03 в коледжі працювали фінансові консультантки - студентки групи ФК-9, які відповідали на запити студентів та викладачів, що стосуються фінансової сфери та особистих фінансів. Впізнати їх було можливо за бейджами та тематичними хустинками. Зокрема фінансові консультантки поділися цікавою та корисною інформацією щодо правил платіжної безпеки на годинах спілкування з групами, що навчаються за спеціальністю «Інформаційна діяльність підприємства».

Студентами нашого навчального закладу було представлено 42 роботи в рамках конкурсу «Мистецтво надійних паролів», які за умовами участі були розміщені у вільному доступі на дошці Padlet. В межах навчального закладу було визначено переможців конкурсу, які отримали цікаві та тематичні призи: 1 місце зайняла Іваніченко Ольга, 2 місце – Демчук Юлія, 3 місце – Коронська Яна. Вітаємо студенток та чекаємо на результати загального конкурсу!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.