Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗАПАЛЬНА МАСНИЦЯ ПО-ЖТЕФКівськи

Патріотично та масштабно: у Житомирському торговельно-економічному фаховому коледжі ДТЕУ відбувся ще один традиційний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

У кращих традиціях відбулося «масляничне» святкування проводів зими та залицяння до весни 13 березня 2024 року. Студенти-технологи та викладачі циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу разом зі студентською радою коледжу за підтримки адміністрації освітнього закладу організували смачне благодійне фольклорно-мистецьке свято «Запальна Масниця по-ЖТЕФКівськи».

На ярмарку у ЖТЕФК було безліч млинців з різними начинками – аж очі розбігалися. Справжні витвори млинцевого мистецтва захоплювали неординарністю приготування та вишуканістю представлення на святково вбраних столах.

Також було проведено різноманітні майстер-класи, цікаві активності та розіграш призів. Усі локації та вироби створили в українському патріотичному стилі. Усі смаколики розійшлися вмить, і не тільки тому, що смачно, а й тому, що кожен мав нагоду долучитися до благородної мети – збору коштів на ЗСУ.

ЖТЕФКівці об’єднуються, щоб досягти спільної мети – допомогти придбати авто для наших захисників. Тому звертаємося до всіх небайдужих з проханням долучитися донатом, адже, на даний момент зібрано лише половину необхідної суми. Картка для донатів 5375411421877833.

Дякуємо усім, хто долучився до благодійного заходу. Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час! Робимо все можливе для найшвидшої перемоги! Маленькими кроками до великої мети!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.