Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІЛЬНІ, ЗАКОХАНІ, НЕСКОРЕНІ

Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Це сильне почуття заслуговує на свій день, і таке свято є, 14 лютого – День святого Валентина.

14 лютого на студентство коледжу чекала романтична фотолокація для усіх охочих сфотографуватись на згадку. Також у цей день працювала "пошта кохання". До свята організовано благодійний ярмарок та акцію "Подаруй солодку валентинку нашим ЗСУ".

На завершення свята - святковий концерт, де глядачів очікували поетичні твори про ніжне, високе й щире почуття, яке кожен бажає відчути – кохання; майстерні танці від студентських колективів, вокальні та акробатичні номери. Родзинкою свята стала романтична трояндова лотерея.

Щиро вдячні нашим ЗСУ за можливість будувати своє життя, любити близьких, втілювати свої мрії та почуватися вільними! Вітаємо зі святом! Бажаємо всім Вам всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя! Святкуйте разом з нами, адже, ВСП "ЖТЕФК ДТЕУ" – місце щасливих людей!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.