Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІДКРИТЕ БІНАРНЕ ГУРТКОВЕ ЗАНЯТТЯ «ВЕЛИКІ ГЕОГРАФІЧНІ ВІДКРИТТЯ: СЛІД НА ТЛІ ЕПОХИ»

Система позааудиторної діяльності молоді, що сформувалася в Україні, є активною складовою суспільно-державної системи виховання, освіти та професійної орієнтації підростаючого покоління. Важливе освітнє і пізнавальне значення позааудиторної роботи з економіки для студентів школярів полягає у послідовному розширенні фінансового світогляду, формуванні активного інтересу до економіки, удосконаленні вмінь і навичок. З іншого боку, художньо-історичний гурток сприяє естетичному вихованню молоді, пробуджує почуття відповідальності, колективне переживання успіхів і невдач, його члени краще розуміють і відчувають красу мистецтва і природи, людських стосунків, більше тягнуться до книги. Спільні заняття різних за тематичною спрямованістю гуртків дозволяють поєднати практичний, але сухий та складний для сприйняття професійний матеріал, із творчим підходом. 13 лютого 2024 р. викладачі Панченко В.С. та Протасов В.В. провели відкрите бінарне заняття гуртків «Великі географічні відкриття: слід на тлі епохи» із студентами 1-2 курсів економічних спеціальностей. Під час заходу учасники презентували власні візуальні проекти щодо впливу та значення Великих географічних відкриттів на історію, культуру, техніку, географію, кулінарію, економіку, банківську справу, торгівлю, колоніальне господарство. Також присутні розв’язали цікаві вправи, задачі, проблемні питання. Захід мав вагоме освітнє значення.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.