Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Програма «Ініціатива місцевих коледжів»(CCI)

Програма ССІ є унікальною можливістю для студентів 2-3 курсів закладів фахової передвищої освіти отримати однорічне академічне навчання без отримання ступеня в американському місцевому коледжі. Це надає студентам можливість розширити свої технічні навички в прикладних галузях, покращити лідерські здібності та підвищити рівень володіння англійською мовою. 13 грудня 2023 року о 17:00 відбудеться онлайн-вебінар з представником посольства США в Україні, де всі учасники почують детальну інформацію про програму та отримають відповіді на свої запитання. Зареєструватися на вебінар можна за посиланням: https://enlight.org.ua/hr/cci?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=cci ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що за правилами візи, студенти будуть зобов'язані повернутися і перебувати в Україні принаймні 2 роки після завершення програми та зможуть принести позитивний досвід у Ваш коледж. Детальну інформацію про програму можна отримати на цьому веб-сайті: https://enlight.org.ua/hr/cci?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=cci

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.