Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Перше засідання знову створеного методичного об’єднання

05 грудня на базі нашого коледжу відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів «Захисту України» ЗФПО Житомирської області. Засідання провів Батеньков Олександр Леонідович, який був призначений головою цієї поважної організації. До нас завітали викладачі з навчальних закладів як м.Житомира, так і з різних куточків нашої області, методисти Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Розпочав засідання директор нашого коледжу Губарєв Г.Л., який ознайомив учасників з історією коледжу, нашими здобутками, труднощами, які виникали та шляхами їх подолання.

Батеньков О.Л. презентував свій електронний посібник, що посів 1 місце у відповідній номінації на всеукраїнському конкурсі «Педагогічний Оскар-2023». З вкрай актуальними питаннями щодо методики викладання протимінної безпеки, тактичної медицини, програми «Армія дронів» виступив ветеран російсько-української війни, методист ЖОІППО Валерій Воробйов. Напрямки національно-патріотичного виховання студентів та як воно здійснюється в нашому коледжі висвітлила Панченко В.С. Гості були в захваті від благодійного ярмарку, який відбувся в вестибюлі коледжу, взяли в ньому активну участь, в тому числі своїми внесками на допомогу ЗСУ.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.