Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023»

2-3 листопада 2023 року відбулася значна подія, вперше після тривалої перерви команда юніорів ВСП "Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу Державного торговельно-економічного університету", відділення ресторанного та туристичного обслуговування, у складі 20 осіб взяла участь у 7-му Міжнародному фестивалі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023», який проходив в Державному торговельно-економічному університеті (м. Київ). Впродовж двох днів наші студенти, серед яких були представники перших, других, третіх і четвертих курсів, змагались з дуже потужними конкурсантами. Однак наші юніори за майстерністю не поступалися своїм суперникам і дивували всіх відвідувачів неймовірною фантазією, інноваційними технологіями в кулінарії та дивовижним смаком страв. Так, за приготування вишуканої страви та неперевершений смак, студент 1-го курсу групи ВХП-20 Данило ЖУБРО отримав Гран-прі фестивалю та цінну нагороду! Представники нашого закладу брали участь у конкурсних змаганнях різних напрямків, серед яких були: практичні індивідуальні змагання за 6 напрямками, практичні командні змагання на визначення Кращої кулінарної школа року – Best Culinary School, а також змагання у категорії ART-CLASS. Талановитість та професіоналізм наших конкурсантів вражає, кожен з великою відповідальністю виконав завдання та продемонстрував високий рівень підготовки. Таким чином наш загальний командний результат конкурсу склав : - 8 ЗОЛОТИХ медалей, - 9 СРІБНИХ медалей, - 3 БРОНЗОВІ медалі - та Гран-Прі!!! Вітаємо наших талановитих студентів, і висловлюємо подяку наставникам Людмилі НАГОРНІЙ, Валентині ПАВЛЮК, Людмилі ПОДЗРЕЙ!!!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.