Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Смілива гривня 2023 в ЖТЕФК: відправ монети на фронт ‒ допоможи нищити ворога!

Колектив та студентство ВСП «Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу ДТЕУ» активно долучилися до Всеукраїнської акції «Смілива гривня», що передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. Благодійний збір монет, ініційований Національним банком, сприятиме розвитку серед молоді культури благодійності, яка є складовою частиною фінансової культури, а також сприятиме мобілізації коштів для підтримки Збройних Сил України.

«Під час повномасштабної війни більшість українців відчувають потребу робити свій внесок у Перемогу, зокрема і зовсім юні. Благодійна акція «Смілива гривня» – це гарна можливість для дітей та молоді долучитися до благодійності та конвертувати монети в потужну підтримку української армії. Після завершення акції усі зібрані кошти студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» ЖТЕФК перерахують на спеціально створений банківський рахунок. Долучайтеся до акції протягом наступного місяця! Активна фаза збору буде проводитися протягом наступного місяці щотижнево студентами нашого коледжу, стаціонарно - скриня знаходиться в 10 аудиторії.

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.