Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


СПІВПРАЦЯ ІЗ ТУРИСТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНИМ ЦЕНТРОМ ТРИВАЄ

Ефективна співпраця навчальних закладів та стейкхолдерів (роботодавців) – запорука підготовки конкурентоспроможного кваліфікованого фахівця. Усвідомлюючи це, ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» тісно взаємодіє із провідними компаніями та установами регіону на підставі укладених меморандумів про співпрацю. Партнером коледжу є і Обласний Туристично-інформаційний центр Житомирської обласної ради. 26 вересня спеціалісти ТІЦ ЖОР у рамках відзначення Міжнародного Дня туризму та з метою поглиблення практичної підготовки молодих фахівців, популяризації спортивного туризму серед молоді організували майстер-клас із основ туризму для студентів першого курсу спеціальності «Туристичне обслуговування». У ньому брали участь студенти груп ТО13 і ІТ1 із викладачами к.і.н. Панченко В.С. і Черниш А.В. Під час заходу присутні ознайомились із алгоритмом встановлення туристичного намету, в’язання вузлів, греблі на катамаранах; взяли участь у вікторині на туристичну тематику. Захід мав вагоме освітнє та профорієнтаційне значення.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.