Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Екскурсія до м.Вінниця

21 вересня 2023 року студенти груп ТМС-14, ТМС-16 та ТМС-18 відвідали чудове місто Вінниця. Екскурсія розпочалась з відвідування Музею Пирогова. Музей ім. М. І. Пирогова - це культурна перлина Вінниці, яка присвячена видатному українському лікарю та громадському діячу Миколаю Пирогову. Музей розташований у старовинному будинку та налічує багато експонатів, які відображають життя та діяльність цього видатного лікаря, де студенти побачили медичні інструменти, фотографії, документи та інші артефакти, пов'язані із життям і діяльністю Пирогова. Екскурсія в музей дозволяє краще пізнати історію медицини та вклад Пирогова в її розвиток. Поруч із музеєм знаходиться усипальня, де похований сам Пирогов та його родина, де досі можна побачити як виглядав видатний лікар. Це священне місце пам'яті про видатного лікаря і воно має особливу атмосферу спокою та вічності. Виставка музею моделей транспорту - чудовий спосіб ознайомитися з історією розвитку транспорту в Україні і світі. В музеї представлені моделі різних видів транспорту, які збирались протягом сорока років, починаючи від давніх кінних колясок і закінчуючи сучасними автомобілями та поїздами. Екскурсія дала можливість долучитися до історії механічного руху та розвитку транспорту як засобу сполучення між народами та культурами. На завершення студенти відвідали набережну, де змогли прогулятись та насолодитись мальовничими видами.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.