Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ «МАНДРУЄМО КИЄВОМ ХІІ СТ. РАЗОМ З АРХЕОЛОГОМ»

У рамках вивчення «Історії України» та більш поглибленої підготовки студентів другого курсу до складання НМТ викладач к.і.н. Панченко В.С. залучила групу ЕФ4 до Онлайн зустрічі із кандидатом історичних наук, завідувачем сектору археології заповіднику «Києво-Печерська Лавра», автором дитячої книги-посібника «Пригоди Марка в давньому Києві», співробітником Борнмутського університету (Великобританія) Сергієм Тараненком. Під час зустрічі студенти дізнались яким бачить Київ 1170 року автор книги-посібника «Пригоди Марка у княжому Києві». Археолог з 25-річним досвідом розкопок в столиці України через пригодницький сюжет познайомив присутніх із побутом киян майже тисячорічної давнини. Ідея презентованої книги полягала у тому, що хлопець з сучасного світу Марко потрапляє у Київ XII ст. Під час мандрівки він дізнається багато цікавого про життя киян, про відомі сьогодні пам’ятки історії та археології. Нетипова подача матеріалу, постійний зворотній зв’язок та інтерактив під час заходу дозволив зовсім по-іншому поглянути на Київ, зацікавив подальшим вивченням історії. Детальнішу інформацію про книгу та її героїв можна знайти на сайті https://prygodymarkakyiv.wixsite.com/prygody-marka-kyiv


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.