Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Захист звітів з технологічної практики студентів ОПП «Інформаційна діяльність підприємства»

12 червня 2023 року відбувся захист звітів з технологічної практики студентів групи ІДП-10 освітньо-професійної програми «Інформаційна діяльність підприємства». Технологічну практику здобувачі освітніх послуг за ОПП "Інформаційна діяльність підприємства" проходять на підприємствах, в організаціях, установах, ІТ-компаніях, де не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, а й набувають фахових умінь та навичок майбутньої професійної діяльності. На захист звітів з технологічної практики було запрошено стейкхолдерів та роботодавців - Наталію Валінкевич, доктора економічних наук, професора, завідувачку кафедри економіки, підприємництва та туризму Поліського національного університету, Ларису Левківську, кандидата економічних наук, доцента, заступника директора агенції Goodwill. Спікери ознайомили студентів з можливостями подальшого навчання та працевлашування осіб, які здобули освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр. Під час захисту звітів студенти якісно продемонстрували свої практичні здобутки та теоретичні знання. Захист звітів з технологічної практики за ОПП "Інформаційна діяльність підприємства" відбувся на належному організаційному та методичному рівні

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.