Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь викладачів ЦК СЄМЛ в ОМО викладачів іноземної мови ЗФПО Житомирської області

31 травня 2023 року відбулося методичне об'єднання викладачів іноземної мови на тему: "Особливості організації та результативність освітнього процесу за змішаною формою навчання в закладах фахової передвищої освіти".

Під час засідання Колісніченко Н.А., голова методичного об’єднання, ознайомила учасників із особливостями організації та результативністю викладання іноземної мови в умовах змішаної форми навчання в закладах фахової передвищої освіти.

Викладачі ЦК Альона ПОЛІЩУК та Аліна ЧЕРНИШ презентували інформаційні ресурси, які використовують у професійній діяльності, а саме: ШІ, Curipod, Sambaloo, Mentimeter,Coggle, Book Creator та ін. Олена ГРАНОВСЬКА та Ірина ДЕМЯНЧУК поділилися досвідом впровадження сучасного навчально-методичного комплексу з англійської мови для студентів коледжу.

Методичне об'єднання було насиченим та продуктивним заходом. Учасники отримали цінні знання про особливості організації змішаної форми навчання. Захід надав викладачам іноземної мови важливі інструменти та знання, які допоможуть покращити освітній процес та забезпечити успіх своїх студентів.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.