Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


КРУГЛИЙ СТІЛ «ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ОВРУЧЧИНИ: СЬОГОДЕННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

Децентралізація влади, яку у 2015 році розпочали впроваджувати в Україні, передбачає утворення на місцевому рівні базових ланок місцевого самоврядування – об’єднаних територіальних громад сіл, селищ та міст. Вони наділені досить розгалуженими повноваженнями, які можуть використовувати в т.ч. і для збереження культурно-історичної спадщини та становлення регіонального та міжнародного туризму на своїй території. Овруччина має потужний туристичний потенціал, який є базою для розвитку бізнесу у сфері обслуговування, туристичної діяльності та готельно-ресторанної справи. З метою обговорення ідей та проектів вдосконалення відпочинкової індустрії у регіоні з ініціативи Житомирського туристично-інформаційного центру та Голови Центру науки к.і.н. Панченко В.С. на базі коледжу 26 квітня 2023 р. відбувся Круглий стіл «Туристичний потенціал Овруччини: сьогодення та перспективи». На заході викладачі, студенти ВСП ЖТЕФК ДТЕУ та фахівці ТІЦ обговорили сучасний стан основних атракцій місцевості, наявні туристичні маршрути та запропонували шляхи їх оптимізації та доопрацювання. Разом із тим, були намічені нові напрямки співпраці між громадою, ТІЦ та освітньою установою.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.