Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Круглий стіл на тему: «The Importance of Foreign Language for Future Career» з нагоди Міжнародного дня англійської мови

20 квітня викладачами іноземної мови Поліщук А.В. та Черниш А.В. було проведено круглий стіл на тему: «Значення іноземної мови для кар'єри сучасного фахівця» з нагоди Міжнародного дня англійської мови, що відначається щорічно 23 квітня. Співорганізатором даного заходу був координатор інформаційно-ресурсного центру ЖОУНБ ім. О.Ольжича - Кузьменко Павло Олександрович, який поділився власним досвідом та презентував можливості "Window on America Zhytomyr" для студентів, які бажають поглибити свої знання з англійської мови.

Студенти, спілкуючись англійською мовою, обговорили тему майбутнього працевлаштування та кар’єрного росту за допомогою вивчення іноземних мов. Учасники приділили увагу не лише розвитку майбутньої кар’єри за допомогою знання англійської мови, а й можливостям для розвитку додаткових навичок та здібностей англомовної молоді.

Приємним моментом даної зустрічі стало нагородження учасників та переможців різноманітних конкурсів з англійської мови, в яких студенти брали участь протягом року. На завершення заходу студенти взяли участь в онлайн-вікторині з використанням ресурсу Kahoot, де мали змогу перевірити свої знання англійської мови.

Сьогодні англійська – це найважливіша передумова для життєвого успіху, професійного зростання і процвітання. Придбайте квиток у майбутнє – розпочніть вивчення іноземної мови просто зараз!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.