Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Виставка-фестиваль "ВЕЛИКОДНЄ ДИВО-2023"

З метою виховання в студентства любові до рідного краю, розвитку творчих здібностей, збереження національних традицій українського народу у нашому закладі організовано і проведено виставку-фестиваль писанок та пасхальних композицій «ВЕЛИКОДНЄ ДИВО-2023».

Неймовірні експонати, презентовані студентами нашого закладу: різноманітні великодні композиції, писанки, виконані різними техніками, політ творчості і фантазій... Вкотре переконуємося в тому, що у нас неймовірно творчі та креативні здобувачі освіти! Кожна робота є унікальною, оригінальною та дивовижною.

Для оцінки представлених композицій було створено авторитетне журі, яке переглянувши експозиції, визначило переможців конкурсу:

- у номінації "Великодній кошик" - перемогу здобула група ТМС-16;

- у номінації "Великодній віночок" - перемогу здобула Гриб Олександра (група ФК-8);

- у номінації "Великодня паска" - перемогу здобула група П-15;

- у номінації "Великодня композиція" - перемогу здобули групи РО-9 та ТО-12;

- у номінації "Великодня писанка/крашанка" - перемогу здобула група ТМС-14.

Переможців та учасників конкурсу нагороджено грамотами та подяками, а також солодкими подарунками. Щиро вдячні всім, хто долучився до цього конкурсу, проявив фантазію, поділився своєю майстерністю і створив гарний настрій до Великодніх свят.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.