Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Відкрита лекція-тренінг "Академічна доброчесність студента або як написати роботу без плагіату?"

12 квітня 2023 року відбулася відкрита лекція-тренінг "Академічна доброчесність студента або як написати роботу без плагіату?" для студентів коледжу (МД-8, ФК-7, МД-7, ЕПОД-10, ТКД-37) за участю представників ЖОУНБ ім. О. Ольжича.

Модератором заходу стала бібліотекар Олена Олександрівна Банщикова. Лекція спрямована на популяризацію академічної доброчесності серед здобувачів освіти, закріплення знань про основні вимоги до написання рефератів, курсових робіт та публікацій.

Під час лекції здобувачі ознайомилися із основними принципами та нормами дотримання академічної доброчесності, її метою та завданнями! Окрім того, студенти розглянули нормативні документи, що встановлюють загальні засади етичної поведінки осіб, які навчаються працюють у закладах освіти України.

Здобувачі розглянули основні види порушення академічної доброчесності та шляхи їх уникнення. Здобувачам освіти розповіли про наслідки та відповідальність за порушення академічної доброчесності.

Загалом, лекція пройшла у дружній, невимушеній атмосфері; здобувачі активно долучалися до обговорення та проявляли неабиякий інтерес до розглянутої теми. Також освітньому закладу було презентовано книгу "Студентський плагіат в онлайн-світі", яка поповнить книжковий фонд бібліотеки закладу.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.