Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Наш Сад Перемоги

Зараз українці як ніколи об’єднані у своєму прагненні зробити усе для своєї країни, аби швидше настав мир. Ми віримо один в одного, підтримуємо один одного та дбаємо про майбутнє. 11 квітня ми зібралися для надзвичайно корисної справи.

Спільна праця, спільна ідея та віра означає одне: таку згуртовану націю ніщо та ніхто не зможе перемогти.

Відновлюючи екосистему Землі й об’єднуючи людей, ми привертаємо увагу цілого світу до України, де сьогодні триває війна. Такі заходи покликані показати наскільки українці консолідовані та роблять усе заради перемоги та заради відбудови нашої країни. Ми робимо свій внесок у збереження світу та нашої соборності.

«Сад Перемоги» – це не просто гарна назва для заходу, це свідчення віри українців у світле майбутнє, що залишиться нащадкам як символ стійкості та мужності народу. Зелені насадження захищають нашу планету, а Збройні Сили України – нашу країну. Слава Україні!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.