Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Гостьова лекція за участю директора та власника Рекламної агенції KRAN

Нещодавно у Житомирському торговельно-економічному фаховому коледжі відбулась гостьова лекція на тему: «Сучасні маркетингові технології» прикладі РА «КРАН». Для студентів ОПП «Інформаційна діяльність підприємств» та ОПП «Маркетингова діяльність» гостьову лекцію провів директор та власник рекламної агенції КРАН Володимир Котик. Лектор, власник успішного бізнесу у сфері реклами та маркетингу, поділився зі студентами інноваційними IT-технологіями та інструментами, які використовує компанія, розповів про специфіку ATL та BTL технологій, інструментів соціального маркетингу, особливостей роботи компанії в системі В2В. Рекламна агенція успішно працює на ринку рекламних послуг Житомира, Чернігова та Києва вже понад 14 років. Сама назва компанії розкриває її концепцію розвитку: KRAN - Keen (захоплений) Reliable (надійний) Active (активний) Nimble (спритний). Компанія активно підтримує соціально-освітні та культурні ініціативи, у тому числі через активну співпрацю зі студентством коледжу.

Студенти коледжу на гостьовій лекції здобули не лише нові теоретичні знання, а й дізналися про їх практичне застосування на конкретному прикладі. Дякуємо чудовому лектору і сподіваємося на подальшу співпрацю!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.