Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Заходи до дня Весни, Жінки та Краси

8 Березня в приміщенні актової зали коледжу відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня. До представниць прекрасної статі з вітальними словами та побажаннями звернулись директор коледжу Губарєв Г.Л. та студенти коледжу.

"Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання та радості. Це також особливе свято для матерів, особливо тих, чиї сини та дочки зараз захищають нашу державу. Нехай вони всі повернуться додому цілими і неушкодженими. Усім вам я хочу побажати здоров’я, щастя, благополуччя, процвітання, нехай вас люблять та поважають чоловіки. Нехай буде мир у ваших домівках. Зі святом вас!», - зазначив у своєму виступі директор.

Справжнім подарунком для жінок та дівчат коледжу був святковий концерт, підготовлений творчими колективами, що відбувся під бурхливі оплески глядачів. Родзинкою концерту став творчий дарунок - виступ запрошеного гостя.

Усі, хто завітав на свято, отримали позитивні емоції від яскравої весняної події, відчувши турботу, розуміння, підтримку.

Колектив коледжу вітає Вас, чарівні жінки, зі святом і бажає всім міцного здоров’я, радості і гармонії життя, здійснення мрій та усіляких гараздів.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.