Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


День Героїв Небесної Сотні: 9 років кривавої дати

Сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірок на українському небосхилі, сотня героїв! Ще не скоро висохнуть сльози матерів, які втратили своїх Героїв. Оплакує Героїв Небесної сотні вся українська спільнота… На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Із метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні сьогодні, 20 лютого 2023 року в коледжі відбулися заходи по вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні. Проведено комплекс культурно-мистецьких та інформаційно-просвітницьких заходів, а саме: оформлено тематичну викладку періодичних видань, фотоінсталяцію, відеодайджест, тематичні години культури тощо. Під час заходів учасники мали змогу переглянути документальні кадри про страшні події 9-річної давнини. Згадали героїв, які загинули захищаючи свою країну в зоні АТО і вже ніколи не повернуться на рідні простори Житомирщини. Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників Революції Гідності хвилиною молитви. Ми повинні завжди пам’ятати про цих мужніх людей, які не боялись померти за Україну… Пам’ятати й розповідати про них. На прикладі Героїв Небесної Сотні маємо виховувати наступні покоління. Будуючи нашу країну, ми повинні пам’ятати, за що загинула Небесна Сотня, та не зрадити ідеали Революції Гідності. Ми повинні пам’ятати всіх, хто віддав життя за Україну, всіх, хто стояв і стоїть на захисті нашої волі, миру і спокою, хто стоїть на захисті кордонів нашої держави. Вічна пам'ять Героям! Герої не вмирають!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.