Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Сьогодні для кожного українця надважливе свято – День Збройних Сил України. Захисники та захисниці стали справжнім щитом, який оберігає нас від ворога, показує міць та силу нашої держави.

День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Тяжко виразити словами нашу безмежну вдячність вам. Ви наші Герої та надія на краще майбутнє. Збройні Сили для нас – це запорука державної незалежності, гарант безпеки нашого суспільства.

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, підтримки, незгасної енергії, впевненості у завтрашньому дні. Успішного вам виконання поставлених завдань та завжди щасливого повернення додому! Нехай вас оберігає Бог та дарує вам сили і витримки.

Слава Україні! Героям Слава!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.