Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ПРАВОВА ОСВІТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ

Зважаючи на прагнення українського народу і надалі формувати громадянське суспільство, сприяти утвердженню законності та демократії, важливе місце у сучасному освітньому процесі займає правова просвіта студентства. Вона є невід'ємною частиною громадянського виховання. Освітній заклад визнається осередком формування громадськості, що має сприяти розвитку демократичної, політичної культури, формуванню громадянської компетентності політико-правових знань, політичних умінь, гідності та відповідальності у молодих людей, усвідомленню і прийняттю ними демократичних принципів життя та пріоритету прав людини. З метою громадянсько-правової освіти молоді викладач Панченко В.С. залучила студентів груп ТО10, П16, П18, РО8 до участі в онлайн-практикумі «Парламентаризм та основи демократії в Україні» від Освітнього центру Верховної ради України. Захід був присвячений ознайомленню з механізмами взаємодії і співпраці з парламентом, розгляду питань парламентської просвіти, особливостям громадсько-соціальних зв’язків з парламентом та можливостям для молоді і мав вагоме освітнє значення.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.