Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ АКЦІЇ «ВІРТУАЛЬНА ДОШКА ПОДЯКИ ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ»

Сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі, долі своїх сусідів, подальшого світового порядку на планеті. В сучасних важких і болісних ситуаціях викликів та загроз і водночас великих перспектив розвитку, кардинальних змін у політиці, економіці, соціальній сфері пріоритетним завданням суспільного поступу, поряд з убезпеченням своєї суверенності й територіальної цілісності, пошуками шляхів для інтегрування в європейське співтовариство, є національно-патріотичне виховання молоді, яка формує майбутній розвиток України. З метою формування особистості національно-свідомого, активного громадянина-патріота, викладач Панченко В.С. залучила студентів першого курсу до загальноукраїнської акції «Віртуальна дошка подяки від дітей захисникам України», приуроченої до Дня захисників і захисниць України, який відзначається 14 жовтня. Ініціатива спрямована на підтримку захисників України, які є прикладом мужності та відваги для молоді. Щоб доєднатися до акції та подякувати тим, хто захищає Україну, кожен охочий повинен був розмістити слова вдячності і підтримки захисникам та захисницям, що щоденно боронять Вітчизну, на мультимедійній дошці Padlet. Форма виразу думки могла виявлятись у виді прози, віршів, малюнків, відеозвернень. Дякуємо всім небайдужим студентам груп ТМС16, ТМС 15, МН1, ЕФ4.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.