Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Шановні захисники та захисниці України!

Прийміть щирі вітання з величним християнським святом – Днем Покрови Пресвятої Богородиці та державним святом – Днем захисників та захисниць України та Днем українського козацтва!

Попри зміну часів і політичних систем, День захисників та захисниць України асоціюється, насамперед, з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

В умовах сьогодення 14 жовтня є особливим для тих, хто боронить нашу землю, усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу. Сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже, любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не може бути знеціненою.

Дякуємо вам за відданість країні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

Велика вам шана, повага і вдячність за героїзм, самовідданість, мужність у боротьбі за незалежну Україну! Низький уклін, вічна пам'ять та слава полеглим героям! Слава Україні!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.