Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


З Днем працівників освіти

Від щирого серця вітаємо з професійним святом! Висококваліфіковані, відповідальні, сумлінні, креативні, щирі, творчі, ви були і залишаєтеся взірцем для багатьох поколінь.

Визнання і шана освітянам, які працюють зараз, у надважкий для країни час, використовуючи свій досвід, знання, любов до дітей та студентства, пристосовуючись до нових вимог і форм навчання, ви закладаєте в них головне – людяність і патріотизм. Ви вчите їх цілеспрямованості, наполегливості, працелюбності, долучаєте до активного громадського життя.

Сьогодні в коледжі відбулись заходи з нагоди Дня працівників освіти: тематична локація та компліменти від групи ТКД-37 та їх наставника Сірої Т.Г., відеовітання від студентів коледжу та художнього керівника Марченко І.А., благодійна акція від студентів групи ВХП-18 та їх класного керівника Блажиєвської Н.М. та інші заходи.

Бажаємо всім вистояти морально, духовно, фізично, продовжувати успішно працювати за покликанням і дарувати свій педагогічний талант людям. Хай у ваших родинах всі будуть живі і здорові, хай перемога і мир увійдуть в кожну домівку.

Зі святом, шановні освітяни!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.