Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Наш МИР в руках ЗСУ. Підсумки заходів до Міжнародного дня миру

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. День миру був заснований ООН для того, щоб підкреслити важливість миру між усіма країнами та безглуздість війни.

Для України цей день має особливе значення. Упродовж усієї історії українська держава боролася за своє мирне існування та продовжує це роботи сьогодні.

До Міжнародного дня миру студенти групи ТО-6/ТО-7 ініціювали благодійну акцію "Наш мир в руках ЗСУ". У межах акції студенти коледжу донатили благодійним фондам «Повернись живим» та « Благодійний фонд Сергія Притули». За найбільший донат, студент групи ВХП-15 Антипчук Юрій та студентка групи ВХП - 14 Артеменко Лілія, отримали квитки в кінотеатр, на обраний фільм. Ще 2 солодкі подарунки отримали учасники акції - Зайцева Дар’я (ТКД-39) та Шелягіна Олександра (П-18), які були обрані програмою random.оrg.

До фотовиставки «Обличчя миру» долучалися студенти груп: П-16, П-18, ВХП-14, ВХП-18, ВХП-15, ТКД ТО-6/7.За результатами голосування у ФБ та Instagram переможцями стали: І місце - Кузьменко О., ІІ місце - Рижук А., ІІІ місце - Бабич А. Переможці та учасники отримали свої нагороди. Дякуємо всім за активну участь!

Ми - українці. Незламні, непохитні, відважні та сильні. Нас ніколи не зламати! Слава Україні! Слава ЗСУ!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.