Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


КУРСИ ПОГЛИБЛЕНОГО ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ ТРИВАЮТЬ!

Масові онлайн курси є важливою додатковою опцією для навчання сучасної учнівської та студентської молоді і Міністерство освіти і науки усіляко підтримує такі ініціативи. Бо ці технології допомагають відповісти на значні виклики сьогодення – створення інтерактивних та цікавих матеріалів, забезпечення доступу до якісної освіти, надання можливостей для навчання впродовж життя. Усі ці виклики є особливо важливими й для України. Враховуючи тенденції сьогодення та прагнучи задовольнити освітні запити суспільства, циклова комісія гуманітарних та природничих дисциплін ВСП ЖТЕФК ДТЕУ організувала пізнавальні курси «Україна ХХ ст.: історія мужності і боротьби» для поглиблення знань про визвольний рух, його героїв, а також посиленої підготовки до НМТ. 25 травня 2022 р. викладач Мисюра Тетяна Володимирівна провела черговий вебінар про становлення та розвиток дисидентського руху в УРСР у 1960-70-ті рр. Адже саме дисидентство стало важливою історичною сходинкою до формування національної самосвідомості українців та важливим етапом визвольної боротьби. У непримиренному протистоянні з панівним режимом український опозиційний рух виховав у своїх лавах багатьох відданих до кінця рідній землі і своєму народові справжніх патріотів України; поширював та утверджував у народі демократичні ідеали; став реальною моральною й ідеологічною загрозою радянській системі; відкривав Україну світові, українські проблеми було виведено на міжнародний рівень. Протягом закладу учасники ознайомились із теоретичним матеріалом теми, ознайомились із уривками спогадів дисидентів та витягами із програмних документів, а також для кращого запам’ятання найважливішого склали сенкани. Долучайтесь до наступних вебінарів, що відбудуться 27 та 30 травня, подавши заявку на пошту vsp.zhtefk.knteu@gmail.com


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.