Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Онлайн-марафон «МиEUКраїна» до Дня Європи

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.

Відзначення Дня Європи − це важливий крок самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

Проведення такого заходу відіграє важливу роль у формуванні громадської думки про майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів.

Цьогоріч, враховуючи ситуацію, що склалася у зв'язку із війною, ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ» святкує День Європи у онлайн-форматі. Пізнавайте нове не виходячи з дому!

Програма онлайн-марафону «МиEUКраїна»:

21 травня 2022 року:

• документальна виставка до Дня Європи (на сайті Державного архіву Житомирської області розміщено): https://drive.google.com/.../11GYmE4lxbH.../view

• ті, хто знають або вивчають німецьку мову, можуть скористатись навчальним відео «Europäische Union und deren Mitgliedsländer» («Європейський Союз та його країни – члени»), яке створили працівники сектору документів іноземними мовами, скориставшись, зокрема, і матеріалами з колекції проєкту «ЄС на книжковій полиці» https://www.youtube.com/watch?v=n5JL14MvdlI

• вебтурне «Загадкова Європа». У рамках якого кожен зможе не просто дізнатися про культурні і туристичні «перлини» європейських країн, а ще й проявити свою ерудицію: знайти правильні відповіді на запитання в інтерактивній грі, розміщеній на освітньому вебпорталі https://learningapps.org/12145713

• відеомандрівка «Історія створення ЄС» (https://youtu.be/c2uTqRS4N5c)

• відеодайджест про європейські цінності англійською мовою https://multimedia.europarl.europa.eu/.../what-are-eu...

• вікторина до дня Європи в Україні https://www.youtube.com/watch?v=WWzdI_6H8Ug

• методичні рекомендації проведення уроку до дня Європи https://mon.gov.ua/.../Metod.rekom.prov.uroku.dnya...

#europeday2022


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.