Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ІСТОРИЧНИЙ ВЕБІНАР «УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ-ПАТРІОТИ ХХ ст.»

Велике значення відіграє історична пам’ять у житті українського народу. Особливо зважаючи на динамічність української історії та неоднозначне ставлення до ряду історичних подій в українському суспільстві. Історична пам’ять відіграє суттєву роль у консолідації українського народу, а отже, і формуванні відповідно до національних інтересів зовнішньої політики держави та позиції держави на міжнародній арені. Усвідомлюючи необхідність популяризації історичних знань серед молоді, роз’яснення складних питань визвольного руху України в умовах сучасної інформаційної війни циклова комісія гуманітарних та природничих дисциплін під керівництвом к.і.н. Панченко В.С. організувала цикл вебінарів «Україна ХХ ст.: історія мужності та боротьби». 16 травня відбувся перший вебінар «Українські воїни-патріоти ХХ століття», проведений лектором Войналович Т.С. На заході учасники змогли ознайомитись із зародженням та формами діяльності молодіжно-спортивних організацій початку ХХ ст. (Січ, Сокіл, Пласт, Січові стрільці), а також ознайомилися із бойовим шляхом Легіону українських січових стрільців – таким чином визначивши витоки визвольного руху у новому сторіччі. Після навчальної дискусії всі отримали змогу розробити логотип і принципи діяльності власної патріотичної організації для молоді. Захід пройшов в атмосфері пізнавального інтересу, вільного спілкування та обміну думками і мав вагоме освітнє значення. Запрошуємо всіх охочих доєднатись до подальших вебінарів. Чекаємо ваші заявки vsp.zhtefk.knteu@gmail.com


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.