Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Регіональна науково-практична конференція ЖТЕФК

28.04.22 р. у ЖТЕФК відбулася ІІ Регіональна науково-практична конференція «СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ РЕГІОНІВ: СТАН ТА СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА НАПРЯМИ ВИРІШЕННЯ», яку було організовано та проведено в форматі он-лайн цикловою комісією економічних дисциплін. У конференції були задіяні 70 учасників – студенти коледжу, Поліського національного університету, Житомирського медичного інституту, викладачі, науковці та практики. В рамках конференції обговорювались проблеми соціально-економічного розвитку регіонів в рамках п’ятьох напрямків: економіки, фінансів, оціночної діяльності, міжнародної торгівлі та логістики, маркетингу та менеджменту. По кожній секції були представлені доповіді за результатами досліджень (всього доповідало близько 20-ти учасників). Всі учасники конференції отримали Збірники тез та сертифікати участі у конференції.

У коледжі вже традиційно проводяться конференції різних рівнів, адже сучасна студентська молодь не лише навчається та здобуває певний фах, а й активно долучається до науки!

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.