Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Звернення директора до родини ЖТЕФКівців

Шановні Українці! Шановна освітянська та студентська родина ЖТЕФКівців - іде сьомий день війни!!! Сьогодні на нас чекає ще одна недоспана ніч... Кожен з нас переглянув свої пріоритети на життя. Ми об'єднались супротив спільного ворога. В ситуації, яка склалась, ми діємо за чітким планом. Ми працюємо, забезпечуємо координацію дій.

Ми стали штабом допомоги. Студенти та викладачі передають кошти для ЗСУ, створюють відеозвернення та пишуть листи. Завдяки згуртованості та патріотизму ми чинимо гідний спротив російським окупантам.

Студенти та освітянська родина активно долучаються до атак проросійських каналів. Наша родина сьогодні - це безстрашні волонтери, донори крові, організатори штабів, захисники на лінії оборони території нашої держави. Кожен з нас вносить свою частку в нашу спільну ПЕРЕМОГУ!

Ми і країна пишається Вами! Ми - сильні! Ми - Україна!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.