Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


МУЗЕЙНИЙ УРОК ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ «ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ!»

Однією з найважливіших історичних дат є саме 22 січня (проголошення Першої Незалежності у 1918 році та проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР) — День Соборності. Аби нагадати молоді про події Української революції та висвітлити тернистий шлях України до власної незалежності викладач історії к.і.н. Панченко В.С. у співпраці із Національним музеєм історії України у Другій світовій війні організувала для груп першого курсу ТО-10 і РО-8 онлайн-урок "За волю України". Під час заходу викладач ознайомила студентів із історією свята та наголосила на важливості духовної єдності українців. Далі слово було передано старшому науковому співробітнику відділу просвітницьких проєктів Музею війни Ганні Тарасенко, яка на основі експозиції розповіла присутнім про Визвольні змагання, Українську революцію 1917-1921 рр. і військові однострої українських вояків, День Соборності і битву під Крутами. Захід викликав жвавий інтерес у молоді, що вилилось в активне спілкування із екскурсоводом наприкінці заняття з багатьма цікавими запитаннями від студентів. Тому захід мав вагоме освітнє і виховне значення, сприяв зацікавленню підростаючого покоління власною історією, культурою та духовністю.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.