Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗИМОВА ФЕЄРІЯ-2022

Закінчення семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними новорічними та різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули. Чекали і дочекались! Напередодні Дня святого Миколая, 17 грудня 2021 року, в навчальному закладі відбулася низка святкових заходів з нагоди зустрічі Нвого року-2022.

У конкурсі новорічно-різдвяних композицій взяли участь 35 груп. Композиції відзначились творчим підходом, оригінальністю, новизною та еко-підходом у створенні. Переможцями стали:

номінація "Новорічно-різдвяна стилізована ялинка" - група ПКЛ-1;

номінація "Новорічно-різдвяний букет" - група ВХП-14;

номінація "Новорічно-різдвяна картина" - група ВХП-13;

номінація "Новорічно-різдвяний подарунок" - група ТО-6, ТО-7;

номінація "Новорічно-різдвяні українські сувеніри" - група МД-7;

номінація "Новорічно-різдвяна атрибутика" - група ВХП-16;

номінація "Новорічно-різдвяна handmade іграшка" - група П-12;

номінація "Вибір глядацьких симпатій" - група ЕФ-3.

Переможці та учасники були нагороджені грамотами, подяками та солодкими подарунками, спонсором яких є ППО викладачів та студентів.

Прекрасним доповненням до конкурсу-виставки став святковий захід, підготовлений групами П-12, П-15, П-16, П-10, їх класними керівниками, танцювальню студією студентів та художнім керівником.

Всі присутні отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у всіх надовго!

Прийміть щирі вітання з прийдешніми святами. Нехай Новий рік принесе Вам радість і достаток. Щастя Вам, міцного здоров’я і здійснення всіх найзаповітніших мрій!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.