Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


День кар’єри в Житомирському обласному центрі зайнятості

19-21 жовтня в рамках дня кар’єри в Житомирському обласному центрі зайнятості для майбутніх абітурієнтів центром профорієнтаційної роботи ВСП «ЖТЕФК КНТЕУ» було проведено інформаційно- пізнавальну та емоційно-насичену зустріч-онлайн. Очільниця відділу профорієнтації Людмила Шейнич ознайомила старшокласників з секретами успішної стратегії вибору навчального закладу, поінформувала про затребуваність спеціальностей на ринку праці регіону, також було ознайомлено майбутніх студентів з умовами вступу, пріоритету обраних спеціальностей для навчання в ЖТЕФК. Успішна людина повинна, насамперед, бути професіоналом, постійно підвищувати рівень компетентності, вміти обмінюватися інформацією і працювати в команді, розвивати свій творчий потенціал та мотивацію до саморозвитку, які можливо реалізувати у ВСП «Житомирський торговельно- економічний фаховий коледж КНТЕУ» - на цьому наголошували спікери зустрічі Н. А. Хитрич та І. М. Плахотнюк.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.