Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЕКСКУРСІЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЗЕЮ КОСМОНАВТИКИ ім. С.П. КОРОЛЬОВА.

У рамках півріччя національно-патріотичного виховання у коледжі, а також із метою поглиблення знань про рідний край викладачем історії Мосієнком О.В. була проведена екскурсія до Національного музею космонавтики ім. С.П. Корольова із групою ТМС 10. Студенти мали змогу ознайомиттись із експозицією «Космос», яка через незвичайне поєднання світла і музики відтворила дивовижну атмосферу присутності в космосі. Неабиякий інтерес відвідувачів викликали представлені в експозиції спускний апарат космічного корабля «Союз-27»; 9 міліграмів місячного грунту; виставковий зразок космічного корабля «Союз», макети «Лунохода-2» та спускного апарату гагарінського «Востока» у натуральну величину; польотні речі космонавтів, космічна їжа. За підсумками екскурсії присутнім було запропоновано створити навчальні проекти аби поділитись враженнями із іншими здобувачами освітніх послуг, а також закріпити і розширити власні знання. Тому захід мав вагоме освітнє та естетичне значення.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.