Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Студентський фестиваль «Полісся Day»

Студентами та викладачами відділення ресторанного та туристичного бізнесу організовано та проведено вже восьмий щорічний студентський фестиваль «Полісся Day». Традиційно даний захід організовується в дні, коли в усьому світі відзначається Всесвітній день туризму. Метою даного заходу є – привернути увагу суспільства і студентства до даного свята та показати свої досягнення в навчанні та професійній діяльності. В рамках фестивалю студенти спеціальності «Туризм» організували цікаві туристичні квести, вікторини, фотозони; студентами та викладачами спеціальності «Харчові технології» організовано та проведено майстер клас з виготовлення цукрових квітів, який зацікавив також і наших партнерів і колег з інших навчальних закладів. Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» пропонували гостям заходу різні смаколики з фруктів та готували коктейлі. Студентство коледжу гарно, весело та з користю провели час, адже мали можливість долучитися до змагань зі спортивного туризму, танцювального флешмобу, руханки та інших конкурсів.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.