Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ТИЖДЕНЬ З ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ-2021

З 16 по 21 вересня в рамках Всеукраїнського тижня з протидії булінгу в коледжі відбулись правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві нульової толерантності до цього явища.

Зі студентами проведені заходи спрямовані на попередження та розуміння сучасною молоддю поняття «булінг» його вплив на людину та спільноту. Організовано та проведено анонімне анкетування студентів "Булінг та його прояви", створено консультативний пункт «Скринька довіри», надано індивідуальні та групові консультації з питань булінгу та інших особистих проблем «День відкритих дверей у психолога».

За сприяння голови ЦК правознавчих дисциплін Бібік А.М. організовано та проведено зустріч студентів І курсу з начальницею відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області Дарією Гончаровою на тему: «Булінг: правовий захист».

Класними керівниками проведено години спілкування та онлайн-заняття на теми: «Профілактика та подолання булінгу», «Кібербулінг та засоби його подолання», «Вчимося толерантному спілкуванню у сучасному освітньому середовищі»; перегляд та обговорення документальних фільмів “Булер”, “Джованні та балет на воді” та ін.

Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом. Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її потрібно змалечку.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.