Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Заходи до Міжнародного дня миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. До відзначення цього свята щороку долучається і наша ЖТЕФКівська родина.

Цього дня студентами груп ВХП-10 та ВХП-14 та їх класними керівниками Блажиєвською Н.М. та Нагорною Л.М. організовано та проведено різноманітні заходи: флешмоб "Ми за мир", акція "Долонька миру" та благодійна ярмарка-продаж смачних десертів, приготованих власноруч студентами-технологами. Всі зібрані кошти, а саме 2230 грн, передані комунальній установі "Обласний центр соціально-психологічної раебілітації дітей "Сонячний дім" Житомирської обласної ради.

Висловлюємо подяку всім небайдужим, хто знайшов час і можливість долучитись до даних заходів. Щиро бажаємо всім мирного неба, оскільки воно відкриває перед нами величезні, незвідані перспективи! Бажаємо надихатися, радіти життю, творити добро! Нехай на землі не буде війни, а повсюду панує гармонія, взаєморозуміння і мир!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.