Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Шановні колеги, студенти та батьки! Від щирого серця вітаємо Вас із Днем Державного Прапора України!

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України – один з трьох офіційних атрибутів, що позначають суверенітет держави.

Благородні синій і жовтий його кольори, які традиційно трактують як поєднання безхмарного неба, що простягнулося над хлібними ланами, уособлюють миролюбство, ратну працю й достаток мільйонів українців – від півночі до півдня, від сходу до заходу. День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Бажаємо всім нам миру, щастя, благополуччя, успіхів в роботі і у всіх починаннях на благо Вітчизни!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.