Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь у фотоконкурсі-виставці: "Пульс сучасності"

Протягом березня-квітня 2021 року в коледжі проводився І етап фотоконкурсу-виставки: "Пульс сучасності", організотором якої є Державна установа "Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти". До організаційного комітету коледжу надійшло більше 35 робіт.

Шляхом онлайн-голосування визначено переможця І туру. Переможницею стала студентка групи РО-6 - Касьянова Діана Дмитрівна та її робота "Маленька історія Великого Життя":

То дарма, що йде до тебе осінь, -

Ще тобі, бабусю, не старіти.

Це ж у тебе, певно, на волоссі

Павутиння бабиного літа..."

Робота студентки буде представлена для участі у ІІ турі фотоконкурсу-виставки. Після завершення фотоконкурсу світлини учасників ІІ туру та переможців будуть розміщені на фотовиставці у Науково-методичному центрі ВФПО та сайті установи. Вітаємо переможницю І туру і бажаємо подальших успіхів і перемоги у ІІ турі!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.