Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІКТОРИНА «Я ЛЮБЛЮ БІОЛОГІЮ!»

ВІКТОРИНА «Я ЛЮБЛЮ БІОЛОГІЮ!» Вікторини - це завжди цікаво! Наші студенти вкотре в цьому переконалися. У рамках тижня гуманітарних та природничих дисциплін була проведена гра «Я люблю біологію». Метою заходу було розширення і поглиблення знання студентів із біології, екології, географії; стимулювання творчої активності здобувачів освітніх послуг, розвивати навички міжособистісного спілкування, формувати інтелектуально розвинену особистість; дбайливе ставлення до природи, почуття відповідальності за стан довкілля. Команди були сформовані за декілька днів до проведення вікторини. Гру проводив викладач та декілька його помічників. Учасники змагалися у конкурсах «Розминка», «Тварини-рекордсмени», «Мозковий штурм», «Флора у нашому житті», «Конкурс Капітанів». Захід відбувався в атмосфері пізнавального інтересу, дружньої взаємодії, змагального азарту.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.